Skip to content
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Sprog
EBSCO Discovery Service
Alle Felter
Titel
Forfatter
Fag
Klassifikationsnummer
ISBN/ISSN
Tag
Find
Udvidet
Preparación de alimentos
Citér dette
Stav dette
Email dette
Udskriv
Eksportér post
Eksportér til RefWorks
Eksportér til EndNoteWeb
Eksportér til EndNote
Permanent link
Preparación de alimentos
Show other versions (3)
Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter:
Charley, Helen
Format:
Pakke
Sprog:
Spanish
Serier:
Preparación de alimentos
Fag:
Quesos
Huevos
Carne
Beholdninger
Beskrivelse
Other Versions (3)
Lignende værker
Medarbejdervisning
Lignende værker
Huevos: planificación comercial, manual práctico para la recogida, preparación comercial y venta /
af: Fangauf, Reinhard. 1898-
Udgivet: (1968)
Ciencia de los alimentos
af: Potter, Norman N.
Ciencia de los alimentos
af: Potter, Norman N.
Ciencia de los alimentos
af: Potter, Norman N.
Economía de la producción avícola