Skip to content
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Udvidet
  • El aporte del sector agroalime...
  • Citér dette
  • Stav dette
  • Email dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til RefWorks
    • Eksportér til EndNoteWeb
    • Eksportér til EndNote
  • Permanent link
El aporte del sector agroalimentario al crecimiento económico argentino 1965-2000

El aporte del sector agroalimentario al crecimiento económico argentino 1965-2000

Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter: Scheinkerman de Obschatko, Edith
Institution som forfatter: Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura
Format: Bog
Sprog:Spanish
Fag:
Sector agroalimentario
Crecimiento economico argentino
Industria alimentaria
  • Beholdninger
  • Beskrivelse
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning

Lignende værker

  • La fórmula de Kirchner: crecer e imponer
    af: Carpio Vintimilla, Julio
  • Prácticas colusorias en el sector agroalimentario
    af: Salamanca Arroyo, Nerea
    Udgivet: (2019)
  • Análisis de un modelo de antecedentes y consecuencias de la responsabilidad social en el contexto del sector agroalimentario almeriense
    af: Martos Pedrero, Antonio
    Udgivet: (2021)
  • Método computarizado para el análisis cuantitativo de sistemas agroalimentarios
  • El sector hortofrutícola en la unión europea: Distribución y consumo
    af: Sánchez Pérez, Manuel, et al.
    Udgivet: (2024)

Søgemuligheder

  • Søg Historie
  • Udvidet søgning

Find flere

  • Gennemse kataloget

Har du brug for hjælp?

  • Søgetips
  • Spørg en bibliotekar
  • FAQ’er