Anar al contingut
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Avançada
  • Mejoramiento del frijol por in...
  • Citar
  • Enviar aquest missatge de text
  • Enviar per correu electrònic aquest
  • Imprimir
  • Exportar registre
    • Exportar a RefWorks
    • Exportar a EndNoteWeb
    • Exportar a EndNote
  • Enllaç permanent
Mejoramiento del frijol por introducción y selección

Mejoramiento del frijol por introducción y selección

Dades bibliogràfiques
Altres autors: Voysest, Oswaldo (contenido científico), López G, Marcelino (contenido científico), Fernández O, Fernando (producción)
Format: Llibre
Idioma:Spanish
Matèries:
Mejoramiento del frijol
Ensayos de rendimiento
Evaluacion simultanea
Habito de crecimiento
  • Fons
  • Descripció
  • Taula de continguts
  • Ítems similars
  • Visualització del personal
Descripció
Descripció física:32 páginas: ilu 21 cm
Bibliografia:incl. ref.

Ítems similars

  • Cultivo de maìz y frijol
  • El fríjol phaseolus vulgaris L.: cultivo, beneficio y variedades
  • Resúmenes analíticos sobre frijol: phaseolus vulgaris L.
  • Variedades de frijol en America Latina y su origen
    per: Voysest, Oswaldo
  • Resúmenes analíticos sobre frijol: phaseolus vulgaris L.

Opcions de cerca

  • Historial de cerca
  • Cerca avançada

Trobar-ne més

  • Explorar el catàleg

Necessites ajuda?

  • Consells de cerca
  • Pregunteu al bibliotecari
  • FAQs