Mundo callarishcamanda cuintanauna: cuentos de Génesis en el quichua del Oriente - Grefa Aguinada, Domingo (Instituto Lingüístico de Verano, 1969)
Cailibro ra llujchingaj asnea runauna yanapasha tarabanauca. Ñaupa punda Domingo Grefa Aguinda, Diospa shimira ricusha chi cuintanaunara quillcaca. Chi huasha Silverio Andi Licui, Silverio Cerda Andi, Carolina Orr Dawson tucuira ricusha alichinauca ima partirás mas ali intindichingaj. Sra. Shirley Gerbaulet de Frye fotounara apica runaunara, chimanda tucui caibi ti a j dijujashcaunara dibujaca. Cailibr o ra ricusha intindinguichi imara tucuca ñaupa callari uraspi, imasna Dios mundora rarca, imasna ucha rana callarica cai mundoi, imasna Dios tucui runaunamanda shuj ruñara ajllaca, imasna Dios chi ajllashca runamanda mirajeunara cuiraca shinallara paihua munaira yachachica. Tucuira ricusha gustasha yachaichi.