Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
Agroindustrialización de la ca...
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
Agroindustrialización de la carne de cuy: cavia porcellus
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir:
Argote Vega, Francisco Emilio
Rannpháirtithe:
Cuervo Mulet, Raúl Alberto
Formáid:
LEABHAR
Teanga:
Spanish
Ábhair:
Crianza de cuyes en galpones
Carne de cuyes
Empacado al vacio carne del cuy
Stoc
Cur síos
Clár na nÁbhar
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
Cuy: carne y dinero
de réir: Serrano, Víctor Hugo
Cuyes: crianza casera y comercial
Manual técnico para producción de cuyes
Criemos cuyes
de réir: Esquivel Reino, Jaime
Determinación de la ganancia de peso en cuyes (cavia porcellus), con dos tipos de alimentos balanceados
de réir: Vargas Segarra, Sandra Carina, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2013)