Anar al contingut
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Avançada
  • Introducción a la ingeniería d...
  • Citar
  • Enviar aquest missatge de text
  • Enviar per correu electrònic aquest
  • Imprimir
  • Exportar registre
    • Exportar a RefWorks
    • Exportar a EndNoteWeb
    • Exportar a EndNote
  • Enllaç permanent
Introducción a la ingeniería de los alimentos

Introducción a la ingeniería de los alimentos

Dades bibliogràfiques
Altres autors: Singh, R. Paul, Heldman, Dennis R.
Format: Llibre
Idioma:Spanish
Edició:2a ed.
Matèries:
Ingenieria de los alimentos
Alimentos
Procesado de alimentos
Energía hidroeléctrica
Calor
Procesado termico
Envasado asepticos
Refrigeracion
Congelacion
Evaporacion
Psicrometria
Deshidratacion de alimentos
INGENIERIA QUIMICA
  • Fons
  • Descripció
  • Taula de continguts
  • Ítems similars
  • Visualització del personal
Descripció
Descripció física:xiii, 551 páginas: ilu 28.5 cm
Bibliografia:incl. ref.
ISBN:9788420011240

Ítems similars

  • Deterioro de la vitamina C durante el proceso de deshidratación
    per: Vintimilla Moscoso, Carmen
  • Frío industrial y doméstico en la conservación de los alimentos
    per: Vochelle, Jean
  • Análisis de alimentos procesados etiquetados con contenido de sal y grasa que se expenden en supermercados de Cuenca. Octubre 2019 – marzo de 2020
    per: Heredia González, Melanie Vanessa, et al.
    Publicat: (2020)
  • Sistema de información nutricional y recomendación de sustituciones saludables de productos procesados para la prevención de DMT2 en Cuenca
    per: Herrera Galárraga, Víctor Enrique, et al.
    Publicat: (2023)
  • Concordancia del etiquetado nutricional de productos procesados y ultraprocesados de sabor dulce de tres supermercados de la ciudad de Cuenca con el RTE INEN 022 (2R). Cuenca, 2021
    per: Morales Avilez, Diana Elizabeth
    Publicat: (2021)

Opcions de cerca

  • Historial de cerca
  • Cerca avançada

Trobar-ne més

  • Explorar el catàleg

Necessites ajuda?

  • Consells de cerca
  • Pregunteu al bibliotecari
  • FAQs