Cytowanie według stylu APA (wyd. 7)

Sojos de Peralta, M., & Sánchez de Rovalino, T. Efecto de la ingestión de diferentes tipos de grasas comestibles de mayor consumo sobre los niveles de colesterol y triglicéridos sanguíneos en nuestro medio.

Cytowanie według stylu Chicago (wyd. 17)

Sojos de Peralta, Mónica, i Tanya Sánchez de Rovalino. Efecto De La Ingestión De Diferentes Tipos De Grasas Comestibles De Mayor Consumo Sobre Los Niveles De Colesterol Y Triglicéridos Sanguíneos En Nuestro Medio.

Cytowanie według stylu MLA (wyd. 8)

Sojos de Peralta, Mónica, i Tanya Sánchez de Rovalino. Efecto De La Ingestión De Diferentes Tipos De Grasas Comestibles De Mayor Consumo Sobre Los Niveles De Colesterol Y Triglicéridos Sanguíneos En Nuestro Medio.

Uwaga: Te cytaty mogą odróżniać się od wytycznej twojego fakultetu..