Skip to content
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Sprog
EBSCO Discovery Service
Alle Felter
Titel
Forfatter
Fag
Klassifikationsnummer
ISBN/ISSN
Tag
Find
Udvidet
Manual del confitero y pastele...
Citér dette
Stav dette
Email dette
Udskriv
Eksportér post
Eksportér til RefWorks
Eksportér til EndNoteWeb
Eksportér til EndNote
Permanent link
Manual del confitero y pastelero
Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter:
Noriega, D. Ceferino
Format:
Bog
Sprog:
Spanish
Serier:
Enciclopedia Hispano-Americana
Fag:
Confiteria
Pasteleria
Beholdninger
Beskrivelse
Lignende værker
Medarbejdervisning
Lignende værker
El Gran libro del chocolate. Información práctica sobre pastelería, confitería, postres y bebidas /
af: Schuhmacher, Karl
Dulces elaborados con azúcar y chocolate
af: Cakebread, Sidney
La Industria moderna de galletas y pastelería
af: Gianola, Carlos
La industria del chocolate, bombones, caramelos y confitería /
af: Gianola, Carlos
Udgivet: (1983)
La industria del chocolate, bombones, caramelos y confitería /
af: Gianola, Carlos
Udgivet: (1977)