Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
Administración y control de al...
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
Administración y control de alimentos y bebidas, rama hotelera, caso Restaurante El Jardín 2001-2002
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir:
Calderón Granda, Miriam
Formáid:
Tráchtas
LEABHAR
Teanga:
Spanish
Ábhair:
Tesis en Administración de Empresas
Administración
Control
Alimentos y bebidas
Rama hotelera
Hotelería
Restaurante el jardin
Rebelión
Stoc
Cur síos
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
Administración y control de alimentos y bebidas, rama hotelera, caso Restaurante El Jardín 2001-2002
de réir: Calderón Granda, Miryam G.
Foilsithe / Cruthaithe: (2014)
Administración hotelera 1: División cuartos /
de réir: Torre, Francisco de la
Foilsithe / Cruthaithe: (2009)
Costos aplicados en hotelería, alimentos y bebidas /
de réir: Rodríguez Vera, Ricardo
Foilsithe / Cruthaithe: (2015)
Fundamentos de dirección hotelera /
de réir: Talón Ballesteros, Pilar
Foilsithe / Cruthaithe: (2016)
Administración hotelera 2: Alimentos y bebidas /
de réir: Torre, Francisco de la
Foilsithe / Cruthaithe: (2009)