Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
Elaboración artesanal de alime...
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
Elaboración artesanal de alimentos derivados de la soya
Taispeáin leaganacha eile (1)
Sonraí bibleagrafaíochta
Rannpháirtithe:
Abril Álvarez, Carmen Teresa
,
Idrovo Ordóñez, Ignacia Celina Yolanda
(coautora)
,
Parra Calderón, Aida Janeth
(coautora)
Formáid:
Tráchtas
LEABHAR
Teanga:
Spanish
Ábhair:
Soya alimento natural
Leche de soya
Derivados de la soya
Pasta de soya
Tesis en quimica biologia ccnn y medio ambiente
Stoc
Cur síos
Leaganacha eile (1)
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
Elaboración artesanal de alimentos derivados de la soya
de réir: Abril Alvarez, Carmen Teresa, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2014)
Elaboración de leche fermentada de soya
de réir: Remache Benavides, Erika Edith
Elaboración de leche fermentada de soya
de réir: Remache Benavides, Erika Edith, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2014)
Caracterización agro climática para la reducción de riesgos en la producción de soya (Glycine max.)
de réir: Zenteno Barreto, Marco Antonio
Foilsithe / Cruthaithe: (2014)
Proteina texturizada de soya elaborada a partir de harina de semidesgrasada
de réir: Acuña, Oswaldo