Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Uzhca Cárdenas, N. R. Propuesta saludable de cocina de vanguardia e innovación en base a cinco vegetales: Brócoli, zanahoria blanca, zucchini, habas y achogcha.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Uzhca Cárdenas, Nancy Rocío. Propuesta Saludable De Cocina De Vanguardia E Innovación En Base a Cinco Vegetales: Brócoli, Zanahoria Blanca, Zucchini, Habas Y Achogcha.

Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)

Uzhca Cárdenas, Nancy Rocío. Propuesta Saludable De Cocina De Vanguardia E Innovación En Base a Cinco Vegetales: Brócoli, Zanahoria Blanca, Zucchini, Habas Y Achogcha.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.