Tratamiento y prevención de las enfermedades cardiovasculares: efecto de los ácidos grasos omega 3 frente a la hipoxia
La cardiopatía isquémica y el accidente cerebrovascular se presentan como las primeras causas de muerte a nivel mundial. El desarrollo de ambas está condicionado por múltiples factores de riesgo, entre los que destaca el estado inflamatorio sistémico propio de pacientes obesos, que lleva a la p...
Main Authors: | Pérez-Araluce, R.M. (Rafael María), Gonzalez-Muniesa, P. (Pedro) |
---|---|
Format: | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
Language: | spa |
Published: |
2020
|
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/10171/59073 |
Similar Items
-
Screening of lesser known dry-salted fish species for fatty acids, tocopherols, and squalene
by: Lyashenko, Svetlana, et al.
Published: (2023) -
Diet, a new target to prevent depression?
by: Sanchez-Villegas, A. (Almudena), et al.
Published: (2014) -
Influencia de la suplementación con ácidos grasos omega 3 en el autismo
by: Molina Martínez, Sandra
Published: (2022) -
The effects of the mediterranean diet on biomarkers of vascular wall inflammation and plaque vulnerability in subjects with high risk for cardiovascular disease. A randomized trial
by: Casas, R. (Rosa), et al.
Published: (2014) -
Effects of Maresin 1, an omega-3 fatty acid-derived lipid mediator, on adipose tissue and liver function in obesity
by: Laiglesia-González, L.M. (Laura María), et al.
Published: (2017)