Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Chalco Faicán, R. A., García Ortega, C. A., & Reinoso Coronel, J. L. (2017). Los productos apícolas y su aplicación como innovación en la cocina tradicional de los cantones de la región oriental del Azuay.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Chalco Faicán, Roberto Antonio, Cristian Andrés García Ortega, και José Lino Reinoso Coronel. Los Productos Apícolas Y Su Aplicación Como Innovación En La Cocina Tradicional De Los Cantones De La Región Oriental Del Azuay. 2017.

Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)

Chalco Faicán, Roberto Antonio, et al. Los Productos Apícolas Y Su Aplicación Como Innovación En La Cocina Tradicional De Los Cantones De La Región Oriental Del Azuay. 2017.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.