Cytowanie według stylu APA (wyd. 7)

Cañar Armijos, P. M., Ludizaca Pérez, M. A., & Zúñiga García, D. E. (2023). Evaluación de un recubrimiento comestible a base de almidón de yuca y gel de aloe vera en la conservación de duraznos (Prunus persica L.). Universidad de Cuenca.

Cytowanie według stylu Chicago (wyd. 17)

Cañar Armijos, Paula Marcela, Myriam Anabel Ludizaca Pérez, i Daniela Estefanía Zúñiga García. Evaluación De Un Recubrimiento Comestible a Base De Almidón De Yuca Y Gel De Aloe Vera En La Conservación De Duraznos (Prunus Persica L.). Universidad de Cuenca, 2023.

Cytowanie według stylu MLA (wyd. 8)

Cañar Armijos, Paula Marcela, et al. Evaluación De Un Recubrimiento Comestible a Base De Almidón De Yuca Y Gel De Aloe Vera En La Conservación De Duraznos (Prunus Persica L.). Universidad de Cuenca, 2023.

Uwaga: Te cytaty mogą odróżniać się od wytycznej twojego fakultetu..