Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
Los lácteos: riesgos, procesam...
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
Los lácteos: riesgos, procesamiento y conservación
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir:
Astudillo Machuca, Adelina
Formáid:
Alt
Teanga:
Spanish
Ábhair:
Revista de la facultad de ciencias quimicas
Lacteos y proteinas
Leche cruda
Microbiologia de la leche
Bacterias lacticas
Stoc
Cur síos
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
Determinación de la vida útil de los cultivos lácticos, mesófilos y termófilos utilizados en la industria láctica, mediante el control de su actividad
de réir: Flores, Cumandá
Calidad de leche cruda
Determinación de la vida útil de los cultivos lácticos, mesófilos y termófilos utilizados en la industria láctica, mediante el control de su actividadx
de réir: Flores, Cumandá, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2014)
Bioquímica y microbiología de la leche /
de réir: Pérez Gavilán Escalante, Jorge
Foilsithe / Cruthaithe: (1984)
Patrón de comportamiento de las características físico-químicas de la leche en tres tipos de ganaderías
de réir: Angamarca Espinoza, Marcos Antonio
Foilsithe / Cruthaithe: (2019)