Anar al contingut
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Avançada
  • Hacia una gastronomía molecula...
  • Citar
  • Enviar aquest missatge de text
  • Enviar per correu electrònic aquest
  • Imprimir
  • Exportar registre
    • Exportar a RefWorks
    • Exportar a EndNoteWeb
    • Exportar a EndNote
  • Enllaç permanent
Hacia una gastronomía molecular o ¿Que hay en el gusto?

Hacia una gastronomía molecular o ¿Que hay en el gusto?

El sabor es la cualidad que más habitualmente distingue la comida excelente de la simple corriente.

Dades bibliogràfiques
Autor principal: Slavkin, Harold C.
Autor corporatiu: The Journal of the American Dental Association
Format: Article
Idioma:Spanish
Matèries:
Gastronomia molecular
Receptores gustativos humanos
Odontologia
  • Fons
  • Descripció
  • Ítems similars
  • Visualització del personal

Ítems similars

  • El gusto
    per: Marchand, L.
  • Fisiología oral
    per: Bradley, Robert M.
  • Familias del análisis evolutivo 1983 2002, 2003 2004. Actualización del análisis evolutivo 1983 2002, 2003 2004
  • Indice general del catálogo. El Bulli 1983-2002Indice general del análisis evolutivo El Bulli 1983-2002
  • Métodos creativos elBulli 1983 2002

Opcions de cerca

  • Historial de cerca
  • Cerca avançada

Trobar-ne més

  • Explorar el catàleg

Necessites ajuda?

  • Consells de cerca
  • Pregunteu al bibliotecari
  • FAQs