Joan edukira
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Aurreratua
  • Hacia una gastronomía molecula...
  • Erreferentzia bihurtu
  • SMS
  • Bidali
  • Imprimir
  • Erregistroa esportatu
    • Nora RefWorks
    • Nora EndNoteWeb
    • Nora EndNote
  • Permanent link
Hacia una gastronomía molecular o ¿Que hay en el gusto?

Hacia una gastronomía molecular o ¿Que hay en el gusto?

El sabor es la cualidad que más habitualmente distingue la comida excelente de la simple corriente.

Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia: Slavkin, Harold C.
Erakunde egilea: The Journal of the American Dental Association
Formatua: Artikulua
Hizkuntza:Spanish
Gaiak:
Gastronomia molecular
Receptores gustativos humanos
Odontologia
  • Aleari buruzko argibideak
  • Deskribapena
  • Antzeko izenburuak
  • MARC erregistroa

Antzeko izenburuak

  • El gusto
    nork: Marchand, L.
  • Fisiología oral
    nork: Bradley, Robert M.
  • Familias del análisis evolutivo 1983 2002, 2003 2004. Actualización del análisis evolutivo 1983 2002, 2003 2004
  • Indice general del catálogo. El Bulli 1983-2002Indice general del análisis evolutivo El Bulli 1983-2002
  • Métodos creativos elBulli 1983 2002

Bilaketa aukerak

  • Bilaketaren historia
  • Bilaketa aurreratua

Gehiago bilatu

  • Katalogoa arakatu

Laguntza behar al duzu?

  • Bilaketa egiteko aholkuak
  • Galdetu liburuzainari
  • FAQ