Anar al contingut
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Idioma
EBSCO Discovery Service
Tots els camps
Títol
Autor
Matèria
Signatura
ISBN/ISSN
Etiqueta
Trobar
Avançada
El proceso socio-técnico de pr...
Citar
Enviar aquest missatge de text
Enviar per correu electrònic aquest
Imprimir
Exportar registre
Exportar a RefWorks
Exportar a EndNoteWeb
Exportar a EndNote
Enllaç permanent
El proceso socio-técnico de producción de queso añejo de Zacazonapan, estado de México
Dades bibliogràfiques
Autor corporatiu:
Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias
Altres autors:
Pino, John A.
(fundador)
,
Vega y Murguía, Carlos A.
(Editor)
,
Hernández Morales, Carolina
,
Hernández Montes, Arturo
,
Villegas de Gante, Abraham
,
Aguirre Mandujano, Eleazar
Format:
Article
Idioma:
Spanish
Matèries:
Produccion de queso añejo
Revista mexicana de ciencias pecuarias
México
Queso añejo de zacazonapan
Fons
Descripció
Ítems similars
Visualització del personal
Ítems similars
Quesos de América del Sur /
per: Castañeda, Roberto
Publicat: (2012)
Examen bacteriológico de quesos
per: Aguilar, Ruth, et al.
Publicat: (2018)
Elaboración de quesos /
per: Isique Huaroma, Julio
Publicat: (2014)
Sistema para la elaboración de un queso maduro tipo gouda y control de la maduración
per: Padilla Castañeda, Jazmín
Proyecto de factibilidad para una microempresa productora de queso maduro Caprino
per: Paguay Muñoz, Julio Germán
Publicat: (2014)