Joan edukira
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Hizkuntza
EBSCO Discovery Service
Eremu guztiak
Izenburua
Egilea
Gaia
Sailkapena
ISBN/ISSN
Etiketa
Bilatu
Aurreratua
El proceso socio-técnico de pr...
Erreferentzia bihurtu
SMS
Bidali
Imprimir
Erregistroa esportatu
Nora RefWorks
Nora EndNoteWeb
Nora EndNote
Permanent link
El proceso socio-técnico de producción de queso añejo de Zacazonapan, estado de México
Xehetasun bibliografikoak
Erakunde egilea:
Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias
Beste egile batzuk:
Pino, John A.
(fundador)
,
Vega y Murguía, Carlos A.
(Argitaratzailea)
,
Hernández Morales, Carolina
,
Hernández Montes, Arturo
,
Villegas de Gante, Abraham
,
Aguirre Mandujano, Eleazar
Formatua:
Artikulua
Hizkuntza:
Spanish
Gaiak:
Produccion de queso añejo
Revista mexicana de ciencias pecuarias
México
Queso añejo de zacazonapan
Aleari buruzko argibideak
Deskribapena
Antzeko izenburuak
MARC erregistroa
Antzeko izenburuak
Quesos de América del Sur /
nork: Castañeda, Roberto
Argitaratua: (2012)
Examen bacteriológico de quesos
nork: Aguilar, Ruth, et al.
Argitaratua: (2018)
Elaboración de quesos /
nork: Isique Huaroma, Julio
Argitaratua: (2014)
Sistema para la elaboración de un queso maduro tipo gouda y control de la maduración
nork: Padilla Castañeda, Jazmín
Proyecto de factibilidad para una microempresa productora de queso maduro Caprino
nork: Paguay Muñoz, Julio Germán
Argitaratua: (2014)