Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
El proceso socio-técnico de pr...
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
El proceso socio-técnico de producción de queso añejo de Zacazonapan, estado de México
Sonraí bibleagrafaíochta
Údar corparáideach:
Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias
Rannpháirtithe:
Pino, John A.
(fundador)
,
Vega y Murguía, Carlos A.
(Eagarthóir)
,
Hernández Morales, Carolina
,
Hernández Montes, Arturo
,
Villegas de Gante, Abraham
,
Aguirre Mandujano, Eleazar
Formáid:
Alt
Teanga:
Spanish
Ábhair:
Produccion de queso añejo
Revista mexicana de ciencias pecuarias
México
Queso añejo de zacazonapan
Stoc
Cur síos
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
Quesos de América del Sur /
de réir: Castañeda, Roberto
Foilsithe / Cruthaithe: (2012)
Examen bacteriológico de quesos
de réir: Aguilar, Ruth, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2018)
Elaboración de quesos /
de réir: Isique Huaroma, Julio
Foilsithe / Cruthaithe: (2014)
Sistema para la elaboración de un queso maduro tipo gouda y control de la maduración
de réir: Padilla Castañeda, Jazmín
Proyecto de factibilidad para una microempresa productora de queso maduro Caprino
de réir: Paguay Muñoz, Julio Germán
Foilsithe / Cruthaithe: (2014)