Anar al contingut
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Idioma
EBSCO Discovery Service
Tots els camps
Títol
Autor
Matèria
Signatura
ISBN/ISSN
Etiqueta
Trobar
Avançada
Evaluación de Alfalfa, ray gra...
Citar
Enviar aquest missatge de text
Enviar per correu electrònic aquest
Imprimir
Exportar registre
Exportar a RefWorks
Exportar a EndNoteWeb
Exportar a EndNote
Enllaç permanent
Evaluación de Alfalfa, ray grass y kikuyo; solos y mas concentrado en cuyes en crecimiento 2
Dades bibliogràfiques
Autor corporatiu:
Universidad de Cuenca. Facultad de Ciencias Agropecuarias
Altres autors:
Sánchez Molina, Romeo
(coautor)
,
Gonzáles, Enrique
(coautor)
Format:
Article
Idioma:
Spanish
Matèries:
Alfalfa
Ray grass
Kikuyo
Cuyes
Revista de Agronomía
.
Fons
Descripció
Ítems similars
Visualització del personal
Ítems similars
Harina de alfalfa pelletizada
Evaluación de la producción cuantitativa de materia verde y materia seca de nueve variedades de ray grass italiano y una variedad de trébol rojo
per: Nieto Escandón, Pedro
Publicat: (2014)
Post-producciónes de cuyes
per: Jiménez S., José
Evaluación de la producción cuantitativa de materia verde y materia seca de nueve variedades de ray grass italiano y una variedad de trébol rojo
per: Nieto Escandón, Pedro
Producción y crianza del cuy