Anar al contingut
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Avançada
  • Evaluación de Alfalfa, ray gra...
  • Citar
  • Enviar aquest missatge de text
  • Enviar per correu electrònic aquest
  • Imprimir
  • Exportar registre
    • Exportar a RefWorks
    • Exportar a EndNoteWeb
    • Exportar a EndNote
  • Enllaç permanent
Evaluación de Alfalfa, ray grass y kikuyo; solos y mas concentrado en cuyes en crecimiento

Evaluación de Alfalfa, ray grass y kikuyo; solos y mas concentrado en cuyes en crecimiento 2

Dades bibliogràfiques
Autor corporatiu: Universidad de Cuenca. Facultad de Ciencias Agropecuarias
Altres autors: Sánchez Molina, Romeo (coautor), Gonzáles, Enrique (coautor)
Format: Article
Idioma:Spanish
Matèries:
Alfalfa
Ray grass
Kikuyo
Cuyes
Revista de Agronomía
.
  • Fons
  • Descripció
  • Ítems similars
  • Visualització del personal

Ítems similars

  • Harina de alfalfa pelletizada
  • Evaluación de la producción cuantitativa de materia verde y materia seca de nueve variedades de ray grass italiano y una variedad de trébol rojo
    per: Nieto Escandón, Pedro
    Publicat: (2014)
  • Post-producciónes de cuyes
    per: Jiménez S., José
  • Evaluación de la producción cuantitativa de materia verde y materia seca de nueve variedades de ray grass italiano y una variedad de trébol rojo
    per: Nieto Escandón, Pedro
  • Producción y crianza del cuy

Opcions de cerca

  • Historial de cerca
  • Cerca avançada

Trobar-ne més

  • Explorar el catàleg

Necessites ajuda?

  • Consells de cerca
  • Pregunteu al bibliotecari
  • FAQs