Skip to content
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Sprog
EBSCO Discovery Service
Alle Felter
Titel
Forfatter
Fag
Klassifikationsnummer
ISBN/ISSN
Tag
Find
Udvidet
Fermentación Alcohólica de pro...
Citér dette
Stav dette
Email dette
Udskriv
Eksportér post
Eksportér til RefWorks
Eksportér til EndNoteWeb
Eksportér til EndNote
Permanent link
Fermentación Alcohólica de procesados industriales de durazno utilizando bacterias Zymomonas mobilis 11
Bibliografiske detaljer
Institution som forfatter:
Instituto Nacional Autónomo de Investigaciones Agropecuarias
Andre forfattere:
Brito Grandes, Beatriz
(coautor)
,
Lozano Rodríguez, Pedro
(coautor)
Format:
Article
Sprog:
Spanish
Fag:
Revista iniap
Fermentacion alcoholica
Zymomonas mobilis
Durazno
Beholdninger
Beskrivelse
Lignende værker
Medarbejdervisning
Lignende værker
Obtención y producción industrial de una cepa de levadura óptima para la fermentación alcohólica
af: Gil Jara, Robert
El Cultivo del durazno en el austro ecuatoriano
af: Feicán M., Carlos/et.al
Obtención y producción industrial de una cepa de levadura óptima para la fermentación alcohólica
af: Gil Jara, Robert, et al.
Udgivet: (2018)
Enología teórico-práctica
af: Oreglia, Francisco
Obtención del aceite de almendras a partir del perispermo del durazno
af: Andrade Vélez, Beatriz