Skip to content
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Udvidet
  • Fermentación Alcohólica de pro...
  • Citér dette
  • Stav dette
  • Email dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til RefWorks
    • Eksportér til EndNoteWeb
    • Eksportér til EndNote
  • Permanent link
Fermentación Alcohólica de procesados industriales de durazno utilizando bacterias Zymomonas mobilis

Fermentación Alcohólica de procesados industriales de durazno utilizando bacterias Zymomonas mobilis 11

Bibliografiske detaljer
Institution som forfatter: Instituto Nacional Autónomo de Investigaciones Agropecuarias
Andre forfattere: Brito Grandes, Beatriz (coautor), Lozano Rodríguez, Pedro (coautor)
Format: Article
Sprog:Spanish
Fag:
Revista iniap
Fermentacion alcoholica
Zymomonas mobilis
Durazno
  • Beholdninger
  • Beskrivelse
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning

Lignende værker

  • Obtención y producción industrial de una cepa de levadura óptima para la fermentación alcohólica
    af: Gil Jara, Robert
  • El Cultivo del durazno en el austro ecuatoriano
    af: Feicán M., Carlos/et.al
  • Obtención y producción industrial de una cepa de levadura óptima para la fermentación alcohólica
    af: Gil Jara, Robert, et al.
    Udgivet: (2018)
  • Enología teórico-práctica
    af: Oreglia, Francisco
  • Obtención del aceite de almendras a partir del perispermo del durazno
    af: Andrade Vélez, Beatriz

Søgemuligheder

  • Søg Historie
  • Udvidet søgning

Find flere

  • Gennemse kataloget

Har du brug for hjælp?

  • Søgetips
  • Spørg en bibliotekar
  • FAQ’er