Skip to content
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
语言
EBSCO Discovery Service
全文检索
题名
作者
主题
索引号
ISBN/ISSN
标签
检索
高级检索
Tasty Magazine Point
引用
发送短信
推荐此
打印
导出纪录
导出到 RefWorks
导出到 EndNoteWeb
导出到 EndNote
Permanent link
Tasty Magazine Point
书目详细资料
企业作者:
Makma
格式:
序列
语言:
Spanish
主题:
Gastronomía
Revista tasty magazine point
持有资料
实物特征
相似书籍
职员浏览
相似书籍
bg magazine
BG magazine
BG magazine
bg magazine
Microsoft power point 4 para windows
Point-of-Care Ultrasound (POCUS) as an Extension of the Physical Examination in Patients with Bacteremia or Candidemia
由: López Palmero, Serafín, et al.
出版: (2022)
UAV Photogrammetry Accuracy Assessment for Corridor Mapping Based on the Number and Distribution of Ground Control Points
由: Ferrer González, Ezequiel, et al.
出版: (2020)
Study of parallel techniques applied to surface reconstruction from unorganized and unoriented point clouds
由: Buchart-Izaguirre, C. (Carlos), et al.
出版: (2011)
Change-Point Method Applied to the Detection of Temporal Variations in Seafloor Bacterial Mat Coverage
由: López, Inmaculada, et al.
出版: (2017)
Lifting More Than Two Loads Compromises the Magnitude of the Load–Velocity Relationship Variables: Evidence in Two Variants of the Prone Bench Pull Exercise
由: Miras-Moreno, Sergio, et al.
出版: (2023)
Puerto kitsch
由: Musó, Luis Carlos
La navidad añoranza crónica
由: Fernández, Mariem de
Los Mejores de Donostia
由: Martín, Pedro
La época victoriana
由: Paz y Miño Cepeda, Juan José
El periodismo escrito
bg belleza y glamour
La brecha digital en los países de la Comunidad Andina
由: Gómez Malver, Jairo
Ecuador, un país para nuevas tecnologías
由: Monsalve, Carlos
Paranguas: hogar de manjares michoacanos /
由: Barros, Cristina
出版: (2006)
Putting food
由: Hertzberg, Ruth
El turismo gastronómico
由: Galarza, Alexandra
Atlas mundial del gastrónomo /
由: Shulman, Martha Rose
出版: (2002)
Calendario, contar los días, contar las noches
Extreme semilinear copulas
由: Durante, Fabrizio, et al.
出版: (2023)
Los hermanos grangel
Paredones de molleturo
Plantas aromáticas gastronómicas /
由: Mendiola Ubillos, María Ángeles
出版: (2009)
Alimentación y cocina en Guayaquil y su comarca según la "relación histórica del viaje a la América meridional" de Jorge Juan y Antonio de Ulloa (1748). Las fuentes para la historia de la cocina en la Real Audiencia de Quito: el siglo XVIII
由: Martínez Borrero, Juan Alfredo. 1955-
La cocina del Ecuador: recetas tradicionales de mi país /
由: Armendaris, Maurico
出版: (2011)
The face of life
Nobu hoy /
由: Matsuhisa, Nobu
出版: (2005)
La revolución gastronómica peruana /
由: Lauer, Mirko
出版: (2006)
Primicias de cocina peruana /
由: Hinostroza, Rodolfo
出版: (2006)
Árabe /
La casa de echemberg
Power point as an audiovisual didactic resource to enhance efl learninig at the eighth level of San Francisco high school
El gran libro del queso: la cocina práctica del queso y una enciclopedia ilustrada con fotografías en color.
由: Teubner, Christian
出版: (2002)
Tablas de composición de alimentos por medidas caseras de consumo habitual en España /
出版: (2008)
Panadería y pastelería comercial /
出版: (2016)
El jamón /
由: Balasch Blanch, Enric
出版: (2015)
前一个
下一个
相似书籍
bg magazine
BG magazine
BG magazine
bg magazine
Microsoft power point 4 para windows