Skip to content
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Sprog
EBSCO Discovery Service
Alle Felter
Titel
Forfatter
Fag
Klassifikationsnummer
ISBN/ISSN
Tag
Find
Udvidet
Lecciones de ciencia de la ali...
Citér dette
Stav dette
Email dette
Udskriv
Eksportér post
Eksportér til RefWorks
Eksportér til EndNoteWeb
Eksportér til EndNote
Permanent link
Lecciones de ciencia de la alimentación (bromatología)
Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter:
Muñoz, José E.
Format:
Bog
Sprog:
Spanish
Fag:
Tecnología alimentaria
Bromatologia
Beholdninger
Beskrivelse
Lignende værker
Medarbejdervisning
Lignende værker
Bromatología
af: Montes, Adolfo Leandro
Bromatología: Alimentos de orígen vegetal. Alimentos grasos. Aguas de consumo. Saneamiento de la industria alimentaria. Control de calidad.
af: Montes, Adolfo Leandro
Udgivet: (1969)
Tecnologia y artesanos
Bromatologia animal
af: Flores Menendez, Jorge Alberto
Fundamentos de ciencia de la carne
af: Forrest, John C. [et al.]