Anar al contingut
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Idioma
EBSCO Discovery Service
Tots els camps
Títol
Autor
Matèria
Signatura
ISBN/ISSN
Etiqueta
Trobar
Avançada
La cocina del Ecuador
Citar
Enviar aquest missatge de text
Enviar per correu electrònic aquest
Imprimir
Exportar registre
Exportar a RefWorks
Exportar a EndNoteWeb
Exportar a EndNote
Enllaç permanent
La cocina del Ecuador
Dades bibliogràfiques
Autor principal:
Pazos Barrera, Julio. 1944-
Format:
Llibre
Idioma:
Spanish
Matèries:
Cocina ecuatoriana
Recetas de cocina
Culinaria
Fons
Descripció
Ítems similars
Visualització del personal
Ítems similars
La cocina fusión: antecedentes y nuevas propuestas en 8 recetas aplicada en la cocina Italiano-Ecuatoriano
El Gran libro de las verduras de todo el mundo
per: Teubner, Christian
El chocolate amargo en la cocina cuencana actual, nuevas recetas
per: Sánchez Ramirez, Carolina
La cocina fusión: antecedentes y nuevas propuestas en 8 recetas aplicada en la cocina Italiano-Ecuatoriano
per: Arteaga G., María Gabriela, et al.
Publicat: (2013)
Aplicación de métodos de cocción en carnes de chivo y borrego para la elaboración de recetas de cocina de autor
per: Parra Ordóñez, Paulina, et al.
Publicat: (2018)