Anar al contingut
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Avançada
  • La cocina del Ecuador
  • Citar
  • Enviar aquest missatge de text
  • Enviar per correu electrònic aquest
  • Imprimir
  • Exportar registre
    • Exportar a RefWorks
    • Exportar a EndNoteWeb
    • Exportar a EndNote
  • Enllaç permanent
La cocina del Ecuador

La cocina del Ecuador

Dades bibliogràfiques
Autor principal: Pazos Barrera, Julio. 1944-
Format: Llibre
Idioma:Spanish
Matèries:
Cocina ecuatoriana
Recetas de cocina
Culinaria
  • Fons
  • Descripció
  • Ítems similars
  • Visualització del personal

Ítems similars

  • La cocina fusión: antecedentes y nuevas propuestas en 8 recetas aplicada en la cocina Italiano-Ecuatoriano
  • El Gran libro de las verduras de todo el mundo
    per: Teubner, Christian
  • El chocolate amargo en la cocina cuencana actual, nuevas recetas
    per: Sánchez Ramirez, Carolina
  • La cocina fusión: antecedentes y nuevas propuestas en 8 recetas aplicada en la cocina Italiano-Ecuatoriano
    per: Arteaga G., María Gabriela, et al.
    Publicat: (2013)
  • Aplicación de métodos de cocción en carnes de chivo y borrego para la elaboración de recetas de cocina de autor
    per: Parra Ordóñez, Paulina, et al.
    Publicat: (2018)

Opcions de cerca

  • Historial de cerca
  • Cerca avançada

Trobar-ne més

  • Explorar el catàleg

Necessites ajuda?

  • Consells de cerca
  • Pregunteu al bibliotecari
  • FAQs