Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
Tecnología de alimentos:
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
Tecnología de alimentos: procesos químicos y físicos en la preparación de alimentos /
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir:
Charley, Helen
(autor)
Formáid:
LEABHAR
Teanga:
Spanish
Foilsithe / Cruthaithe:
México:
Limusa,
2016.
Eagrán:
Primera edición.
Ábhair:
Alimentos
Cocina
Stoc
Cur síos
Clár na nÁbhar
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
Por aquí, la buena cocina... a la manera de Françoise Bernard
de réir: Bernard, Françoise
La fruta en la cocina: menús dulces y salados
Manual de cocina: recetario /
Foilsithe / Cruthaithe: (1996)
Cocinar en la olla a presión
Grandes platos de todo el mundo