El manejo higiénico de los alimentos: acorde con la NOM-251-SSA1 2010 /
Príomhchruthaitheoir: | Bravo Martínez, Francisco (autor) |
---|---|
Formáid: | LEABHAR |
Teanga: | Spanish |
Foilsithe / Cruthaithe: |
México:
Limusa,
2018.
|
Eagrán: | Primera edición. |
Ábhair: |
Míreanna comhchosúla
Míreanna comhchosúla
-
Alimentos y bebidas: higiene, manejo y preparación /
de réir: Comblence, Lambertine Leonie
Foilsithe / Cruthaithe: (2000) -
Análisis de alimentos /
de réir: Álvarez Oquina, Cristina
Foilsithe / Cruthaithe: (2017) -
Control microbiológico y sensorial de los alimentos /
de réir: García Manrique, Paloma
Foilsithe / Cruthaithe: (2016) -
Operaciones y control de almacén en la industria alimentaria /
de réir: Pérez, Nuria
Foilsithe / Cruthaithe: (2012) -
Industria de la Carne: Salazones y Chacinería
de réir: Amo Visier, Antonio