Skip to content
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Udvidet
  • La industria del chocolate, bo...
  • Citér dette
  • Stav dette
  • Email dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til RefWorks
    • Eksportér til EndNoteWeb
    • Eksportér til EndNote
  • Permanent link
La industria del chocolate, bombones, caramelos y confitería /

La industria del chocolate, bombones, caramelos y confitería /

Show other versions (1)
Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter: Gianola, Carlos (autor)
Format: Bog
Sprog:Spanish
Udgivet: Madrid: Paraninfo, 1977.
Udgivelse:Primera edición.
Fag:
Gastronomía
Tecnología alimentaria
Chocolate
Confiteria
  • Beholdninger
  • Beskrivelse
  • Indholdsfortegnelse
  • Other Versions (1)
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning

Lignende værker

  • La industria del chocolate, bombones, caramelos y confitería /
    af: Gianola, Carlos
    Udgivet: (1983)
  • El Gran libro del chocolate. Información práctica sobre pastelería, confitería, postres y bebidas /
    af: Schuhmacher, Karl
  • Conservación de alimentos /
    af: Desrosier, Norman W.
    Udgivet: (2004)
  • Dulces elaborados con azúcar y chocolate
    af: Cakebread, Sidney
  • Elaboración de chocolates y bombones: estudio del cacao y examen de sus distintas calidades elaboración del cacao en polvo y la manteca de cacao, chocolate bombones de chocolate
    af: Rollin, Edmundo

Søgemuligheder

  • Søg Historie
  • Udvidet søgning

Find flere

  • Gennemse kataloget

Har du brug for hjælp?

  • Søgetips
  • Spørg en bibliotekar
  • FAQ’er