Joan edukira
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Aurreratua
  • La industria del chocolate, bo...
  • Erreferentzia bihurtu
  • SMS
  • Bidali
  • Imprimir
  • Erregistroa esportatu
    • Nora RefWorks
    • Nora EndNoteWeb
    • Nora EndNote
  • Permanent link
La industria del chocolate, bombones, caramelos y confitería /

La industria del chocolate, bombones, caramelos y confitería /

Show other versions (1)
Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia: Gianola, Carlos (autor)
Formatua: Liburua
Hizkuntza:Spanish
Argitaratua: Madrid: Paraninfo, 1977.
Edizioa:Primera edición.
Gaiak:
Gastronomía
Tecnología alimentaria
Chocolate
Confiteria
  • Aleari buruzko argibideak
  • Deskribapena
  • Aurkibidea
  • Other Versions (1)
  • Antzeko izenburuak
  • MARC erregistroa

Antzeko izenburuak

  • La industria del chocolate, bombones, caramelos y confitería /
    nork: Gianola, Carlos
    Argitaratua: (1983)
  • El Gran libro del chocolate. Información práctica sobre pastelería, confitería, postres y bebidas /
    nork: Schuhmacher, Karl
  • Conservación de alimentos /
    nork: Desrosier, Norman W.
    Argitaratua: (2004)
  • Dulces elaborados con azúcar y chocolate
    nork: Cakebread, Sidney
  • Elaboración de chocolates y bombones: estudio del cacao y examen de sus distintas calidades elaboración del cacao en polvo y la manteca de cacao, chocolate bombones de chocolate
    nork: Rollin, Edmundo

Bilaketa aukerak

  • Bilaketaren historia
  • Bilaketa aurreratua

Gehiago bilatu

  • Katalogoa arakatu

Laguntza behar al duzu?

  • Bilaketa egiteko aholkuak
  • Galdetu liburuzainari
  • FAQ