Anar al contingut
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Idioma
EBSCO Discovery Service
Tots els camps
Títol
Autor
Matèria
Signatura
ISBN/ISSN
Etiqueta
Trobar
Avançada
Bebidas gaseosas y jarabes
Citar
Enviar aquest missatge de text
Enviar per correu electrònic aquest
Imprimir
Exportar registre
Exportar a RefWorks
Exportar a EndNoteWeb
Exportar a EndNote
Enllaç permanent
Bebidas gaseosas y jarabes
Dades bibliogràfiques
Autor principal:
Rollin, Edmundo
Format:
Llibre
Idioma:
Spanish
Matèries:
Bebidas
Jarabes
Alimentos
Tecnología alimentaria
Fons
Descripció
Ítems similars
Visualització del personal
Ítems similars
Los Mejores métodos para fabricar Jarabes, bebidas gaseosas, vinos de Frutas, sidras
per: Bourdon, J.
Los Mejores métodos para fabricar Jarabes, bebidas gaseosas, vinos de Frutas, sidras
per: Bourdon, J.
Los aditivos en los alimentos(según la normativa de la Unión Europea y legislación Española)
per: Madrid Vicente, Antonio
Ciencia de los alimentos. Bioquímica, microbiología, procesos, productos: estabilización biológica y fisicoquímica
Ciencia de los alimentos. Bioquímica, microbiología, procesos, productos: tecnología de los productos alimentarios