Skip to content
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Udvidet
  • Bioquímica técnica: Química al...
  • Citér dette
  • Stav dette
  • Email dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til RefWorks
    • Eksportér til EndNoteWeb
    • Eksportér til EndNote
  • Permanent link
Bioquímica técnica: Química alimentaria, de las fermentaciones y agrícola.

Bioquímica técnica: Química alimentaria, de las fermentaciones y agrícola.

Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter: Bruchmann, Ernst-Erich
Format: Bog
Sprog:Spanish
Fag:
Bioquímica
Fermentacion
Química agrícola
  • Beholdninger
  • Beskrivelse
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning

Lignende værker

  • Bioquímica de las fermentaciones
    af: Haehn, Hugo
  • Fermentación del ensilado
    af: Barnett, A. J. G.
  • Microbiología de las fermentaciones industriales
    af: Jörgensen, Alfred
  • Microbiología de las fermentaciones industriales
    af: Jörgensen, Alfred
  • Producción de proteína microbiana por fermentación Sólida: Aspergilus niger y Rhizopus oligosporus

Søgemuligheder

  • Søg Historie
  • Udvidet søgning

Find flere

  • Gennemse kataloget

Har du brug for hjælp?

  • Søgetips
  • Spørg en bibliotekar
  • FAQ’er