Léim chuig an ábhar
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
CASTA
  • Conservas alimenticias: fundam...
  • Luaigh é seo
  • Seol mar théacs é seo
  • Seol é seo mar r-phost
  • Priontáil
  • Easpórtáil taifead
    • Easpórtáil chuig RefWorks
    • Easpórtáil chuig EndNoteWeb
    • Easpórtáil chuig EndNote
  • Buan-nasc
Conservas alimenticias: fundamentos técnico-microbiológicos

Conservas alimenticias: fundamentos técnico-microbiológicos

Sonraí bibleagrafaíochta
Rannpháirtithe: Hersom, A. C., Hulland, E. D.
Formáid: LEABHAR
Teanga:Spanish
Eagrán:2a ed.
Ábhair:
Conservas
Alimentos
Conservación de alimentos
Tecnología alimentaria
  • Stoc
  • Cur síos
  • Míreanna comhchosúla
  • Amharc foirne

Míreanna comhchosúla

  • Pequeñas fábricas de conservas: equipo, técnica y operaciones
  • Fabricación de conservas alimenticias
    de réir: Andés, Luis E.
  • Alimentos congelados: tecnología y comercialización
    de réir: Herrmann, Karl
  • Manual práctico para la fabricación de conservas alimenticias
    de réir: Moulin, M.
  • Conservación de frutas y hortalizas: Procedimiento a pequeña escala
    de réir: López Lorenzo, Venancio

Roghanna cuardaigh

  • Stair cuardach
  • Cuardach Casta

Aimsigh tuilleadh

  • Brabhsáil an chatalóg

Cabhair uait?

  • Leideanna cuardaigh
  • Cuir ceist ar leabharlannaí
  • CCanna