Léim chuig an ábhar
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
CASTA
  • La panadería moderna
  • Luaigh é seo
  • Seol mar théacs é seo
  • Seol é seo mar r-phost
  • Priontáil
  • Easpórtáil taifead
    • Easpórtáil chuig RefWorks
    • Easpórtáil chuig EndNoteWeb
    • Easpórtáil chuig EndNote
  • Buan-nasc
La panadería moderna

La panadería moderna

Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir: Calvel, Raymond
Formáid: LEABHAR
Teanga:Spanish
Eagrán:2a ed. , corregida
Ábhair:
Pan
Alimentos
Trigo
Produccion de alimentos
Panificacion
Tecnología alimentaria
  • Stoc
  • Cur síos
  • Míreanna comhchosúla
  • Amharc foirne

Míreanna comhchosúla

  • Preguntas y respuestas en panificación: respuestas prácticas para la panadería diaria preguntas de examen
    de réir: Daniel, Albert R.
  • Fabricación de pan
    de réir: Bennion, Edmund B.
  • Utilización de la harina de papa en panificación
  • Nuevo tratado de panificación y bollería
    de réir: Calaveras, Jesús
  • Análisis bromatológico comparativo de las variedades de semilla de trigo cultivadas en las provincias del Azuay, Cañar y Chimborazo
    de réir: Idrovo Murillo, Carlos

Roghanna cuardaigh

  • Stair cuardach
  • Cuardach Casta

Aimsigh tuilleadh

  • Brabhsáil an chatalóg

Cabhair uait?

  • Leideanna cuardaigh
  • Cuir ceist ar leabharlannaí
  • CCanna