Anar al contingut
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Avançada
  • Harina y Aceite de pescado
  • Citar
  • Enviar aquest missatge de text
  • Enviar per correu electrònic aquest
  • Imprimir
  • Exportar registre
    • Exportar a RefWorks
    • Exportar a EndNoteWeb
    • Exportar a EndNote
  • Enllaç permanent
Harina y Aceite de pescado

Harina y Aceite de pescado

Dades bibliogràfiques
Autor corporatiu: Centro de Desarrollo CENDES
Format: Llibre
Idioma:Spanish
Matèries:
Harina de pescado
Alimentos balanceados
  • Fons
  • Descripció
  • Ítems similars
  • Visualització del personal

Ítems similars

  • Efecto de la incorporación de harina de pescado con distinto grado de cocción a dietas para pollos de engorda formuladas a un perfil de aminoácidos digestibles
  • Principios y elaboración de alimentos balanceados
    per: Sinisterra N., Berfi Edgar
  • Manual de nutrición humana: texto para la enseñanza de nutrición en los bachilleratos de Humanidades Modernas y Ciencias de la Educación /
    per: 1915-2015 André, Léon-Marie
    Publicat: (1967)
  • Los subproductos animales en la industria
  • Estudio de la soya y aplicación en la industria avícola
    per: Díaz Moreno, Jacinto

Opcions de cerca

  • Historial de cerca
  • Cerca avançada

Trobar-ne més

  • Explorar el catàleg

Necessites ajuda?

  • Consells de cerca
  • Pregunteu al bibliotecari
  • FAQs