Joan edukira
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Aurreratua
  • Panes. 5 tipos de masa para el...
  • Erreferentzia bihurtu
  • SMS
  • Bidali
  • Imprimir
  • Erregistroa esportatu
    • Nora RefWorks
    • Nora EndNoteWeb
    • Nora EndNote
  • Permanent link
Panes. 5 tipos de masa para elaborar 50 tipos de pan /

Panes. 5 tipos de masa para elaborar 50 tipos de pan /

Show other versions (1)
Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia: Bertinet, Richard (autor)
Formatua: Liburua
Hizkuntza:Spanish
Argitaratua: Singapur: Blume, 2005.
Edizioa:Primera edición.
Gaiak:
Gastronomía
Pan
Recetas
  • Aleari buruzko argibideak
  • Deskribapena
  • Aurkibidea
  • Other Versions (1)
  • Antzeko izenburuak
  • MARC erregistroa

Antzeko izenburuak

  • Panes. 5 tipos de masa para elaborar 50 tipos de pan /
    nork: Bertinet, Richard
    Argitaratua: (2007)
  • Panes tradicionales,regionales, especiales y extranjeros. Piezas de fantasía, bollería, croissamts,piezas pequeñas, brioches, decoración, piezas artísticas /
    nork: Couet, Alain
    Argitaratua: (2001)
  • Panes tradicionales, regionales, especiales y extranjeros. Piezas de fantasía, bollería, croissamts,piezas pequeñas, brioches, decoración, piezas artísticas /
    nork: Couet, Alain
  • Elaboración artesanal del pan /
    nork: Collister, Linda
    Argitaratua: (2001)
  • Hornear pan, pastas y pasteles /
    nork: Lepard, Dan
    Argitaratua: (2007)

Bilaketa aukerak

  • Bilaketaren historia
  • Bilaketa aurreratua

Gehiago bilatu

  • Katalogoa arakatu

Laguntza behar al duzu?

  • Bilaketa egiteko aholkuak
  • Galdetu liburuzainari
  • FAQ