Skip to content
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Udvidet
  • Elaboración casera de yogurt /...
  • Citér dette
  • Stav dette
  • Email dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til RefWorks
    • Eksportér til EndNoteWeb
    • Eksportér til EndNote
  • Permanent link
Elaboración casera de yogurt /

Elaboración casera de yogurt /

Bibliografiske detaljer
Institution som forfatter: Editorial Macro (autor)
Format: Bog
Sprog:Spanish
Udgivet: Lima: Empresa Editora Macro, 2005.
Udgivelse:Primera edición.
Fag:
Yogurt
Yogurt bio
Yogurt batido frutado
Yogurt natural
  • Beholdninger
  • Beskrivelse
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning

Lignende værker

  • Implementación de un sistema HACCP en la industria alimentaria de la empresa de lacteos San Antonio para las líneas de producción de yogurt
    af: Astudillo González, Odalis, et al.
    Udgivet: (2013)
  • Implementación de un sistema HACCP en la industria alimentaria de la empresa de lacteos San Antonio para las líneas de producción de yogurt
  • Elaboración de yogurt /
    af: Ramirez Roldán, Daniel Francisco
    Udgivet: (2010)
  • Association between yogurt consumption and the risk of metabolic syndrome over 6 years in the SUN study
    af: Sayon-Orea, C. (Carmen), et al.
    Udgivet: (2015)
  • Diseño de un sistema de buenas prácticas de manufactura en la empresa Dany Yogur
    af: Urgilez Vinueza, Ramiro Andres
    Udgivet: (2016)

Søgemuligheder

  • Søg Historie
  • Udvidet søgning

Find flere

  • Gennemse kataloget

Har du brug for hjælp?

  • Søgetips
  • Spørg en bibliotekar
  • FAQ’er