Elaboración de embutidos

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Ramos TTito, Margarita
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Spanish
Θέματα:

MARC

LEADER 000000am a2200000 a 4500
001 106421
005 20230308172125.0
008 008070|2005 ||||||||r|||||||||||spa||
020 |a 9972707873 
040 |b spa 
082 0 |a 664.28 
100 1 |a Ramos TTito, Margarita  |9 63824 
245 1 1 |a Elaboración de embutidos  |c Margarita Ramos Ttito  |h imp 
264 |a Lima  |b Macro EIRL.  |c 2005 
300 |a 126 páginas:  |b grafs., ilus. 
500 |a Parte de la Serie Crea tu propia Microempresa 
650 1 |a Emtutidos  |9 63825 
650 1 0 |a Conservación de alimentos  |9 34324 
650 1 0 |a Conservación de alimentos  |9 34324 
650 1 |a Embutidos crudos  |9 63827 
650 1 |a Embutidos escaldados  |9 63828 
650 1 |a Embutidos cocidos  |9 63829 
650 1 |a Hambuerguesas  |9 63830 
852 |a UC-CDJBV  |c SEGUNDO PISO  |f Donación  |k alicia.criollo  |l 1  |m General  |p 20080703  |q 2,40  |r 2  |t 106421  |y 90354  |b 0  |d CDRC  |e CDRC  |g 664.28 SEGUNDO PISO  |z 2008-80-70 
942 |c BK 
999 |c 38770  |d 38770