Skip to content
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Udvidet
  • Hazard characterization for pa...
  • Citér dette
  • Stav dette
  • Email dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til RefWorks
    • Eksportér til EndNoteWeb
    • Eksportér til EndNote
  • Permanent link
Hazard characterization for pathogens in food and water

Hazard characterization for pathogens in food and water

Bibliografiske detaljer
Institution som forfatter: World Health Organization
Format: Pakke
Sprog:English
Serier:Microbiological risk assessment series
Fag:
Evaluacion de riesgo para la salud
Enfermedades transmitidas por los alimentos
Infeccion por el agua
Microbiologia de alimentos
Microbiologia del agua
Evaluacion de riesgo
Guias
Modelo matematico
  • Beholdninger
  • Beskrivelse
  • Indholdsfortegnelse
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning

Lignende værker

  • Water safety in buildings
  • Microbiología del agua: conceptos y aplicaciones
    af: González Leal, Gladys Rocío
  • Ecologia microbiana de los alimentos: factores que afectan a la supervivencia de los microorganismos en los alimentos
  • Calidad del agua /
    af: Romero Rojas, Jairo Alberto
    Udgivet: (2002)
  • Determinación de coliformes fecales y escherichia coli en la desinfección de prensas y producto terminado como puntos críticos en la elaboración de quesos en la planta de Lácteos la Europea
    af: Reino Ocampo, Rodrigo Xavier

Søgemuligheder

  • Søg Historie
  • Udvidet søgning

Find flere

  • Gennemse kataloget

Har du brug for hjælp?

  • Søgetips
  • Spørg en bibliotekar
  • FAQ’er