Skip to content
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Udvidet
  • Guía de procesos para la elabo...
  • Citér dette
  • Stav dette
  • Email dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til RefWorks
    • Eksportér til EndNoteWeb
    • Eksportér til EndNote
  • Permanent link
Guía de procesos para la elaboración de productos lácteos

Guía de procesos para la elaboración de productos lácteos

Bibliografiske detaljer
Andre forfattere: Pardo V., María Elena, Almanza G., Fabritzio
Format: Pakke
Sprog:Spanish
Serier:Ciencia y tecnología
Fag:
Productos lacteos
Leche liquida
  • Beholdninger
  • Beskrivelse
  • Indholdsfortegnelse
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning

Lignende værker

  • Productos lácteos industriales
  • Elaboración de productos lácteos /
    Udgivet: (2001)
  • Manual básico para elaborar productos lácteos
  • Indice tuberculoso de los productos lacteos en la ciudad de Buenos Aires
    af: Soriano, Angela M. de
  • Fabricación de productos lácteos

Søgemuligheder

  • Søg Historie
  • Udvidet søgning

Find flere

  • Gennemse kataloget

Har du brug for hjælp?

  • Søgetips
  • Spørg en bibliotekar
  • FAQ’er