Przejdź do treści
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Język
EBSCO Discovery Service
Wszystkie pola
Tytuł
Autor
Hasło przedmiotowe
Sygnatura
ISBN / ISSN
Etykieta
Szukaj
Wyszukiwanie zaawansowane
Selección, preparación y expos...
Cytować
Wyślij wiadomość
Wyślij emailem
Drukuj
Eksportuj rekord
Eksportuj do RefWorks
Eksportuj do EndNoteWeb
Eksportuj do EndNote
Odnośnik bezpośredni
Selección, preparación y exposición de porcinos
Opis bibliograficzny
1. autor:
Lattig, Herbert E.
Format:
Książka
Język:
Spanish
Hasła przedmiotowe:
Ganado porcino
Egzemplarz
Opis
Podobne zapisy
Wersja MARC
Podobne zapisy
Ganado porcino: cría, explotación, enfermedades e industrialización
Industrias agropecuarias ganado porcino y ganado ovino
Ganado porcino: cria, explotación, enfermedades e industrialización
Ganado porcino: cria, explotación, enfermedades e industrialización
Ganado porcino: cría, explotación, enfermedades e industrialización