Anar al contingut
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Avançada
  • Agua, alimentos y agricultura
  • Citar
  • Enviar aquest missatge de text
  • Enviar per correu electrònic aquest
  • Imprimir
  • Exportar registre
    • Exportar a RefWorks
    • Exportar a EndNoteWeb
    • Exportar a EndNote
  • Enllaç permanent
Agua, alimentos y agricultura

Agua, alimentos y agricultura

Dades bibliogràfiques
Altres autors: Gaybor Secaira, Antonio, Mosquera, Teresa, Zapatta, Alex
Format: Paquet
Idioma:Spanish
Col·lecció:Todos por el agua el agua para todos
Matèries:
Agua
Alimentos
Agricultura
Camaren
  • Fons
  • Descripció
  • Ítems similars
  • Visualització del personal

Ítems similars

  • La ecología del agua una introducción a sus temas y problemas en Ecuador
    per: Terán, Juan Fernando
  • Elaboración y ejecución de planes de manejo de páramos
    per: Cisneros, Iván
  • El alimento integral como medicina: el alimento integral y crudo, como medicina; el cocido, refinado y procesado y la enfermedad. Nuestra agricultura natural, nuestra profilaxis y cura /
    per: Casanova Lenti, Carlos
    Publicat: (1975)
  • Panorama de los recursos naturales en el Ecuador con énfasis en los recursos hídricos
    per: Isch López, Edgar Efraín
  • Hacia una nueva agricultura /
    per: Molina, Jorge S.
    Publicat: (1981)

Opcions de cerca

  • Historial de cerca
  • Cerca avançada

Trobar-ne més

  • Explorar el catàleg

Necessites ajuda?

  • Consells de cerca
  • Pregunteu al bibliotecari
  • FAQs