Skip to content
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Udvidet
  • Preparación de alimentos
  • Citér dette
  • Stav dette
  • Email dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til RefWorks
    • Eksportér til EndNoteWeb
    • Eksportér til EndNote
  • Permanent link
Preparación de alimentos

Preparación de alimentos

Show other versions (3)
Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter: Charley, Helen
Format: Pakke
Sprog:Spanish
Serier:Preparación de alimentos
Fag:
Aves preparacion
Leguminosas coccion
Jaleas de frutas elaboracon
  • Beholdninger
  • Beskrivelse
  • Other Versions (3)
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning

Lignende værker

  • Preparación de alimentos
    af: Charley, Helen
  • Preparación de alimentos
    af: Charley, Helen
  • Propuesta gastronómica para la aplicación de técnicas y métodos de cocción con base en el paiche y corroncho, en el cantón Gualaquiza, provincia de Morona Santiago
    af: Pineda Espinoza, Luisa Nicole
    Udgivet: (2023)
  • Propuesta de elaboración de fermentos naturales a base de frutas del cantón Paute para aplicar a cortes de carne de cerdo
    af: Abad Espinoza, Luis Antonio, et al.
    Udgivet: (2018)
  • Efecto de la jalea real suplementada a diluyentes de base sintética y no sintética sobre criosupervivencia de esperma bovino
    af: Guanga Tenempaguay, Jacqueline Estefanía, et al.
    Udgivet: (2022)

Søgemuligheder

  • Søg Historie
  • Udvidet søgning

Find flere

  • Gennemse kataloget

Har du brug for hjælp?

  • Søgetips
  • Spørg en bibliotekar
  • FAQ’er