Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
Métodos de análisis de la Indu...
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
Métodos de análisis de la Industria charcutera
Sonraí bibleagrafaíochta
Údar corparáideach:
Centro Técnico de la Salazon, charcutería y conservas de carne Paris
Formáid:
LEABHAR
Teanga:
Spanish
Ábhair:
Industria charcutera
Conservación de alimentos
Stoc
Cur síos
Clár na nÁbhar
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
Conservación de alimentos
de réir: Desrosier, Norman W.
Conservación de alimentos
de réir: Desrosier, Norman W.
Fabricación de conservas alimenticias
de réir: Andés, Luis E.
Conservas de pescado /
Foilsithe / Cruthaithe: (1960)
Nuevo manual de industrias alimentarias
de réir: Madrid Vicente, Antonio