Joan edukira
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Aurreratua
  • Composición y análisis de alim...
  • Erreferentzia bihurtu
  • SMS
  • Bidali
  • Imprimir
  • Erregistroa esportatu
    • Nora RefWorks
    • Nora EndNoteWeb
    • Nora EndNote
  • Permanent link
Composición y análisis de alimentos de Pearson

Composición y análisis de alimentos de Pearson

Show other versions (1)
Xehetasun bibliografikoak
Beste egile batzuk: Kirk, Ronbald S., Sawyer, Ronald, Egan, Harold
Formatua: Liburua
Hizkuntza:Spanish
Edizioa:2a ed.
Gaiak:
Alimentos de pearson
Alimentos composicion
Alimentos analisis
Nutricion normas
Nutricion leyes
  • Aleari buruzko argibideak
  • Deskribapena
  • Aurkibidea
  • Other Versions (1)
  • Antzeko izenburuak
  • MARC erregistroa

Antzeko izenburuak

  • Composición química de los alimentos zootecnicos ecuatorianos: normas para formulación de dietas
  • Composición de alimentos: valor nutritivo de los alimentos de mayor consumo /
    nork: Muñoz de Chávez, Miriam
    Argitaratua: (2010)
  • Tabla de composición química de alimentos para rumiantes Proyecto lechero
  • Ciencia, tecnología e industria de alimentos
    nork: Cuéllar, Nidia Alba
  • Los Alimentos y su manejo /
    nork: Garimaldi, Ubaldo
    Argitaratua: (1968)

Bilaketa aukerak

  • Bilaketaren historia
  • Bilaketa aurreratua

Gehiago bilatu

  • Katalogoa arakatu

Laguntza behar al duzu?

  • Bilaketa egiteko aholkuak
  • Galdetu liburuzainari
  • FAQ