Léim chuig an ábhar
VuFind
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Teanga
EBSCO Discovery Service
Gach réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
AIMSIGH
CASTA
Química de los alimentos
Luaigh é seo
Seol mar théacs é seo
Seol é seo mar r-phost
Priontáil
Easpórtáil taifead
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Buan-nasc
Química de los alimentos
Sonraí bibleagrafaíochta
Rannpháirtithe:
Belitz, Hans Dieter
,
Grosch, Werner
,
Schieberle, Peter
Formáid:
LEABHAR
Teanga:
Spanish
Eagrán:
3a ed.
Ábhair:
Quimica de los alimentos
Aditivos alimentarios
TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
Stoc
Cur síos
Clár na nÁbhar
Míreanna comhchosúla
Amharc foirne
Míreanna comhchosúla
Química de los alimentos
de réir: Baudi Dergal, Salvador
La ciencia de los alimentos en la práctica
de réir: Baudi Dergal, Salvador
Desarrollo de recetas de pastelería aplicando siete harinas alternativas
de réir: Villa Chuchuca, Silvia Patricia, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2015)
Aditivos alimentarios /
de réir: Cubero, Nuria
Foilsithe / Cruthaithe: (2002)
Alimentaria, Revista Técnico-Científica del Area de Alimentos