Léim chuig an ábhar
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
CASTA
  • Química de los alimentos
  • Luaigh é seo
  • Seol mar théacs é seo
  • Seol é seo mar r-phost
  • Priontáil
  • Easpórtáil taifead
    • Easpórtáil chuig RefWorks
    • Easpórtáil chuig EndNoteWeb
    • Easpórtáil chuig EndNote
  • Buan-nasc
Química de los alimentos

Química de los alimentos

Sonraí bibleagrafaíochta
Rannpháirtithe: Belitz, Hans Dieter, Grosch, Werner, Schieberle, Peter
Formáid: LEABHAR
Teanga:Spanish
Eagrán:3a ed.
Ábhair:
Quimica de los alimentos
Aditivos alimentarios
TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
  • Stoc
  • Cur síos
  • Clár na nÁbhar
  • Míreanna comhchosúla
  • Amharc foirne

Míreanna comhchosúla

  • Química de los alimentos
    de réir: Baudi Dergal, Salvador
  • La ciencia de los alimentos en la práctica
    de réir: Baudi Dergal, Salvador
  • Desarrollo de recetas de pastelería aplicando siete harinas alternativas
    de réir: Villa Chuchuca, Silvia Patricia, et al.
    Foilsithe / Cruthaithe: (2015)
  • Aditivos alimentarios /
    de réir: Cubero, Nuria
    Foilsithe / Cruthaithe: (2002)
  • Alimentaria, Revista Técnico-Científica del Area de Alimentos

Roghanna cuardaigh

  • Stair cuardach
  • Cuardach Casta

Aimsigh tuilleadh

  • Brabhsáil an chatalóg

Cabhair uait?

  • Leideanna cuardaigh
  • Cuir ceist ar leabharlannaí
  • CCanna