Joan edukira
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
  • EBSCO Discovery Service
Aurreratua
  • Determinación cuantitativa de...
  • Erreferentzia bihurtu
  • SMS
  • Bidali
  • Imprimir
  • Erregistroa esportatu
    • Nora RefWorks
    • Nora EndNoteWeb
    • Nora EndNote
  • Permanent link
Determinación cuantitativa de los metales en los aguardientes que se fabrican en la provincia del Azuay

Determinación cuantitativa de los metales en los aguardientes que se fabrican en la provincia del Azuay

Show other versions (1)
Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia: Salazar González, Flor María
Formatua: Thesis Liburua
Hizkuntza:Spanish
Gaiak:
Quimica industrial
Fermentacion alcoholica
Ditizona
Tesis en quimica y farmacia
Provincia del Azuay
  • Aleari buruzko argibideak
  • Deskribapena
  • Other Versions (1)
  • Antzeko izenburuak
  • MARC erregistroa

Antzeko izenburuak

  • Determinación cuantitativa de los metales en los aguardientes que se fabrican en la provincia del Azuay
    nork: Salazar González, Flor María
    Argitaratua: (2018)
  • Producción de alcohol etílico y glicerina, a partir de soluciones azucaradas
    nork: González Moscoso, Marcelo
  • Obtención y producción industrial de una cepa de levadura óptima para la fermentación alcohólica
    nork: Gil Jara, Robert
  • Enología teórico-práctica
    nork: Oreglia, Francisco
  • Fermentación Alcohólica de procesados industriales de durazno utilizando bacterias Zymomonas mobilis

Bilaketa aukerak

  • Bilaketaren historia
  • Bilaketa aurreratua

Gehiago bilatu

  • Katalogoa arakatu

Laguntza behar al duzu?

  • Bilaketa egiteko aholkuak
  • Galdetu liburuzainari
  • FAQ