Políticas alimentarias para prevenir la obesidad y las principales enfermedades no transmisibles en España: querer es poder
Introducción: En Espana, ˜ un tercio de los menores y dos tercios de los adultos padecen exceso de peso, una condición que genera un sobrecoste médico directo de 2000 millones de euros. El entorno alimentario obesogénico causa obesidad al promover el consumo de bebidas azucaradas y de alimentos ul...
相似書籍
-
Nutri-Score, alimentos ultraprocesados y salud
由: Gómez-Donoso, C. (Clara), et al.
出版: (2022) -
Adherence to Mediterranean diet is inversely associated with the consumption of ultra-processed foods among Spanish children: the SENDO project
由: Santos-da-Rocha, B.R. (Bárbara Rafaela), et al.
出版: (2024) -
Reported fried food consumption and the incidence of hypertension in a spanish cohort: the sun project
由: Sayon-Orea, C. (Carmen), et al.
出版: (2014) -
Ultra-processed foods and type-2 diabetes risk in the sun project: A prospective cohort study
由: Llavero-Valero, M. (María), et al.
出版: (2022) -
Call for emergency action to restore dietary diversity and protect global food systems in times of COVID-19 and beyond: Results from a cross-sectional study in 38 countries
由: Abril Ulloa, Sandra Victoria
出版: (2024)