Illares Guncay, Y. V., Zhiñín Guamán, E. M., & Iñiguez Sánchez, M. F. (2023). Elaboración de helados artesanales sin lácteos con pulpa de frutas amazónicas: Guayaba (Psidium Guajava) y guaba (Inga Edulis). Universidad de Cuenca.
Chicago Style (17th ed.) CitationIllares Guncay, Yessica Valeria, Evelyn Mariela Zhiñín Guamán, and Maricruz Fernanda Iñiguez Sánchez. Elaboración De Helados Artesanales Sin Lácteos Con Pulpa De Frutas Amazónicas: Guayaba (Psidium Guajava) Y Guaba (Inga Edulis). Universidad de Cuenca, 2023.
ציטוט MLAIllares Guncay, Yessica Valeria, et al. Elaboración De Helados Artesanales Sin Lácteos Con Pulpa De Frutas Amazónicas: Guayaba (Psidium Guajava) Y Guaba (Inga Edulis). Universidad de Cuenca, 2023.
אזהרה: ציטוטים אלה לעיתים לא מדויקים ב 100%.